Mye folk tross tåke

Det var tåke og nullføre i dag, men likevel var det en del folk i løypene.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

02 Jan 2022

Alle på én gang

Av Jørgen Øverbye

Hele veien fra Kjelsås til Sinober var det mye folk i skiløypa, og på Sinober var det fullt hus. Som vertskapet uttrykte det: Alle kom på én gang i dag, tidligere var det nesten ingen.

02 Jan 2022

Over i nedlagt løype mellom Abborvannsbekken og Årnes

Av Nina Didriksen

Skilt og rødmerking er intakt, men denne løypa er nedlagt og står som «historisk» på Skiforeningens kart. Den er også blåmerket som tursti. Legg merke til skiltet som sier «Årli, Buss», noe vi tror er en variant av «Årnes». Fra hovedløypa mellom Abborvann og Østernvann tok vi inn den upreparerte løypa som går mot bekken og bygrensen, kalt nr. 1509 «Abborvannsveien - Abborvannsbekken (østlig)». Der vi krysser bekken og grensen fra Bærum over til Oslo starter den nedlagte traseen, som ikke har noe nummer eller navn på kartet. Den er bare 3-400 meter lang og kommer ut i løype nr. 208 «Merradalen SV - Abborvannsbekken», som kommer opp fra Årnes P. En morsom snarvei på skituren denne nyttårshelgen!

02 Jan 2022

Krysset ved Hvitsteinvann

Av Nina Didriksen

Flott forhold i Bærumsmarka tross nullføre og tåke på årets første søndag. Her er vi i løypekrysset på østsiden av Store Hvitsteinvann.