Blått i blått i dag på Øyeren

Vi var på søken etter litt drømmeis, før snøværet skulle komme. Tykk is, og sol, fint turvær.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

08 Jan 2022

Dagens gode gjerning

Av Lars Kristian Bjørløw |

Dagens gode gjerning var å gi bort hundesokker! Kristin og Nemo var begge fornøyde da Nemo fikk «nye» sokker. Han hadde mistet begge sine på forbena i en skogsløype. Han var veldig rolig mens han fikk på seg de jeg ga ham. Det var dagens gode gjerning, mente matmor Kristin.

08 Jan 2022

Ekstra boost for å komme seg hjem

Av Lars Kristian Bjørløw

Brødrene Sigurd og Haakon Schwartz Samuelsen måtte ha litt ekstra boost for å komme seg hjem, så da spurte jeg om de ville ha bilde på Skiforeningens nettside. Det ville de. Noen ablegøyer og det ble litt kortere tur. De hadde gått fra Frognerseteren, og var nå kommet ned til løype 712 fra Aurtjern. De skulle til Korsvoll, så det var bare nedover igjen, iallfall nesten. For øvrig ble denne løypa preppet dagen etter at bilde nr. 38601 ble lagt ut, så takk til BME som leste min kommentar. (Ja, jeg innbiller meg iallfall at det var bakgrunnen for at løypa ble preppet.)

08 Jan 2022

Bra at folk går på veiene

Av Lars Kristian Bjørløw

Det var det ikke alle som gjorde, spesielt rundt Tryvannstua. Tore Finberg (til venstre), Petter og Andreas Holth hadde gått opp fra Sørkedalen og var nesten kommet opp til Kobberhaughytta hvor jeg traff dem ut fra den gamle 50 km-løypa, som en av de kommenterte. De hadde prøvd å komme inn på Kobberhaughytta, men det hadde vært altfor lang kø.