Kaffepause i vintersol

Overvann ved land, under snøen. Men flott å sitte uten rastejakke, og ta en liten dugnad. Dagens dugnad var å spise opp rester av julekakene, og kransekakering, funker flott på tur. Sola står rett over Kleivstua.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

12 Jan 2022

Mosaikkis på Steinsfjordens brøyta bane

Av Morten Synstelien |

Flott motiv, og en del benyttet dagen til å ta en siste tur før mildværet setter inn. Det er meldt kraftig varm vind, så skiløypene nede i Holebygda blir trolig helt borte. Men er vi heldige, blir det mer skøyteis. Banen er nå stengt til etter mildværet og til overvannet/overisen er frosset sammen med resten av isen.

12 Jan 2022

Lyfjellveien leverer

Av Tore Wiik

Overraskende bra forhold på Lyfjellveien i dag også, selv om mandagens silkeføre forsvant med mildværet. Klisterski med KR50 var et greit valg i dag.

12 Jan 2022

Solnedgang med istapp

Av Odd Tore Saugerud

På dagens tur kom vi akkurat til Skriverberget da solen gikk ned. Fin himmel, men selve blikkfanget var nok istappen på bildet. Nesten som miniutgaven av Washingtonmonumentet sto den i snøen. Ganske høy, ingen spor etter hvordan den hadde kommet dit. Foran skogen på venstre side i bildet står værstasjonen, se også bilde nr. 28237.