Vintersol og påskestemning på Steinsfjorden

I dag var det varmt og fint, rundt null grader i skyggen, og sola varmet bra. Den brøyta banen var stort sett fin, men hadde skumle partier med overis. Snakket med flere som hadde kraftige fall i dag. De fleste synes tykk is er sikker, og setter opp en voldsom fart. Når du da treffer noe du ikke kan se, og hekter, står skøytene plutselig helt stille, og du klasker i isen…. Vi som er erfarne, setter ned farten betydelig. Jeg måtte gå på brøytekanten flere steder for å komme rundt. Banen er nå stengt til etter mildværet og inntil overvannet/overisen er frosset sammen med resten av isen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

12 Jan 2022

Kaffepause i vintersol

Av Morten Synstelien

Overvann ved land, under snøen. Men flott å sitte uten rastejakke, og ta en liten dugnad. Dagens dugnad var å spise opp rester av julekakene, og kransekakering, funker flott på tur. Sola står rett over Kleivstua.

12 Jan 2022

Mosaikkis på Steinsfjordens brøyta bane

Av Morten Synstelien |

Flott motiv, og en del benyttet dagen til å ta en siste tur før mildværet setter inn. Det er meldt kraftig varm vind, så skiløypene nede i Holebygda blir trolig helt borte. Men er vi heldige, blir det mer skøyteis. Banen er nå stengt til etter mildværet og til overvannet/overisen er frosset sammen med resten av isen.

12 Jan 2022

Lyfjellveien leverer

Av Tore Wiik

Overraskende bra forhold på Lyfjellveien i dag også, selv om mandagens silkeføre forsvant med mildværet. Klisterski med KR50 var et greit valg i dag.