Treningsrunden: Rughaugen

I Treningsrunden (på Krokskogen), syd for den karakteristiske haugen på 681 moh., går løypa «Treningsrunden» mellom Vambutjerna og Borgersetra. Lange slake partier til både kos, kappløping og nydelig staking.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

04 Mar 2022

Utsikt og bålplass ved Vikseter

Av Jørgen Fog

Ved Vikseter er det et stort hugstfelt med fantastisk utsikt til Storflåtan og områdene rundt. Øverst i feltet er det sittestokk, pinne til kaffekjele (guank?) og masse tørrkvist som kan brytes med hendene. Anbefales!

04 Mar 2022

Treningsrunden: omfattende løyperehabilitering

Av Jørgen Fog |

I deler av Treningsrunden (Ved Høgåsen på Krokskogen) har det foregått enormt mye skogsarbeid i vinter. Dette har gitt kraftige (midlertidige) skader på løypenettet. Arbeidet er ferdig i deler av løypa, og der har Skiforeningen foretatt omfattende reparasjon/rehabilitering av løypene, slik vi ser her fra området mellom Borgersetra og Holsledningen over Klotermyra. Det er hentet store snemengder fra tilgrensende myrområder og det er etterpå planert, preparert og satt spor. Resultatet er en fantastisk «ny» løype!

04 Mar 2022

Enorme tømmervelter i Treningsrunden

Av Jørgen Fog

I deler av Treningsrunden (Ved Høgåsen på Krokskogen) har det foregått enormt mye skogsarbeid i vinter, noe tømmerveltene vitner om. Arbeidet er ferdig i deler av løypa, men ikke her i traktorveien som kommer ut ved løypekrysset ved kraftgaten (Holsledningen) ved Høgåsen. Ikke prøv å gå inn traktorveien, for der er det dype spor med jord, knust is, tettpakket sne og høy «midststripe»!