Løypestart ved Borgen

Hvis man ikke vil kjøre helt inn til Torsætra, kan man starte skituren her ved Borgen, ved sørenden av Skjeppsjøen. Til venstre for veien er det plass til å parkere noen biler. Et stort og variert løypenett, preparert av Totenåsløyper AS, venter.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

06 Mar 2022

Hjemover på Arneputtvegen

Av Eivind Molde

Fram og tilbake er like langt, og Arneputtvegen ender i en snuplass. Men turen er alt annet enn kjedelig av den grunn. Den brede og fine trasen går gjennom lett terreng på Totenåsen. Til venstre kan vi så vidt se en gapahuk som er et populært rastested langs veien. Herfra er det flott utsikt vestover åsen, og nordover mot den ruvende Torsæterkampen.

09 Mar 2022

Randsfjordens søndre del har nylagt is

Av Morten Synstelien

Men bare delvis, og ikke noe som egner seg for skøyter. Det er åpent ved land, og sikkert tynt isdekke utpå! Bildet er tatt fra vestsida. Bjertnes er der den røde låven ligger. Igulsrud naturreservat på motsatt side.

09 Mar 2022

Står på Randsfjordens vestside og ser på en delvis islagt fjord

Av Morten Synstelien

Planen var å gå skøyter, men satelittbildene og øvrig info tilsa at det kunne være marginale forhold. Måtte i så fall blitt en kombinert packraft og skøytetur. Sløvika til høyre på motsatt bredd.