Multisesong

Nå er det satt ut turorienteringsposter flere steder, samtidig som det er skiføre andre steder. Denne posten henger på Nedre Kilemoen nord for Hønefoss. Kilemoen er en stor breelvavsetning, og det er flere grus- og sandtak i området.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

06 Apr 2022

Vakker kveldsstemning

Av Jørgen Øverbye

Lange, lyse kvelder gir muligheter for fine vårskiturer fremover. Ennå er det mye skiføre igjen i Marka, og ByM prepper fortsatt.

06 Apr 2022

Halosmil i Treningsrunden

Av Nina Didriksen

Nysnøen har gjort underverker med skiføret. Her i Treningsrunden ble det stopp for å ta månedens panoramabilde, og ved nærmere ettersyn var det en fin halo rundt solen.

06 Apr 2022

Nyavduket kunstverk ved Borgersetra

Av Nina Didriksen

Onsdag kveld ble det avduket et kunstverk i Oslomarka. «Innsikt», laget av kunstneren Per Inge Bjørlo, er plassert ved et utsiktspunkt på Krokskogen, ved gapahuken nær Borgersetra i Ringerike. Kunstverket skal være en hyllest til dem som har satt, setter og skal sette spor i fremtiden, til glede for skiløpere og turgåere. Det er Skiforeningens lokalutvalg i Ringerike, Hole og Jevnaker som har tatt initiativet til kunstverket. Styreleder Unn Teslo sier de har ønsket å få et minne om løypebas Svein Gulbrandsen, som døde i en arbeidsulykke under løypepreparering i 2014.