Sommerdag ved Bergendal

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

09 Jul 2005

Skogens dronning ved Østernvann

Av Erik Unneberg |

Like ved Østernvannsvingen stod det en elgku og beitet, like ved skogsbilveien der badesugne mennesker valfarter til Østernvann. Det var varmt denne dagen, så kalven stod i skyggen innimellom grantrærne.

09 Jun 2005

Østmarka dugnadsgjengen ØX i sving året rundt , #6 av 6

Av Kjell Staxrud

Typisk innsats i dugnadsgjengen Foreningen ØX. 3 mann jobber mens resten roper gode råd (internt kalt "støttepasninger"). Her ses også et glimt av "Fjell og Vidde"s utsendte Julie Maske, som samler bilder og inntrykk til høstnummeret. ØX-karene har et veddemål om det. "Vi jobber, og vi smiler til de fleste fotografer og journalister, men det kommer bare bilde av Stakan i bladet".

09 Jun 2005

Østmarka dugnadsgjengen ØX i sving året rundt , #5 av 6

Av Kjell Staxrud

Planen var å trekke nyflåten opp på gamleflåten for å heise den andre enden opp langs svaberget. Skiforeningens Oddvin Lund, som er dykkerentusiast, var tilkalt for å finne ankerkjettingen. Han prøvde først med en grensag med krok, men oppnådde bare å sette den fast. Dermed jumpet han uti vannet og dukket de to meterne ned til gjørmebunnen. Til 17 hutrende dugnadskarers beundrende tilrop kom han opp med kjettingen.