Skogsdrift ved Stormyra

22 meter skogsmaskin på hjul sørger for effektiv tømmerhenting fra Bærumsmarka

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

30 Jul 2005

Sen julikveld ved Kampen

Av Erik Unneberg

Kampen ligger 3,5 km opp fra Tobonn, og hadde for noen få år siden servering til skiløpere på vei inn i og ut fra Krokskogen. Denne epoken er nå over, og skiløypen (fra Vensåsseter og Tobonn opp mot Vidvangen) som tidligere gikk over tunet, er nå lagt et par hundre meter øst.

30 Jul 2005

Tobonn - innerst i Lommedalen

Av Erik Unneberg

Tobonn er en grei innfallsport til Krokskogen, både sommer og vinter. Det er god plass for bilparkering, og spesielt på fine skidager er Tobonn et fint alternativ til den meget populære utgangspunktet By. Det er skiløype til By som ligger 1,3 km unna. Det går også en stedvis bartt, rødmerket løype opp til Rognlivann (3 km) og Jonsrudkampen med videre forbindelse til Vivangen, Dammyrdalen eller Gråseterhytta. Blåmerkete stier går blant annet til Brunkollen (9 km), Vensåsseter (2 km), Burud P-plass (6 km), Skansebakken (9 km), Kampeseter (8 km), Løvlia (15 km) og Triungsvann (5 km)

30 Jul 2005

Balderbrå ved Rognlivann

Av Erik Unneberg |

Rognlivann ligger 3 km opp fra Tobonn. Det er flere hytter i området rundt dette idylliske vannet, hvor det på sensommeren og høsten vokser bl. a. balderbrå ved bredden.