Slutt på skogsbilveien nær Kampevaddammen

Skal man sykle fra By i Lommedalen over Monsebråtan og nordover, må man gå av sykkelen ved Kampevaddammen. Det er mulig å komme seg videre på trillesti en kilometer før man igjen får grusvei under hjulene. Her, et par hundre meter fra selve Kampevaddammen, er det den store løypemaskinen ofte snur vinterstid hvis det er sparsomt med sne.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

02 Okt 2005

Oktoberdisen senker seg over Tyrifjorden

Av Erik Unneberg

Det var ganske høy luftfuktighet denne oktobersøndagen, og mot kvelden kunne man rett ovenfor Kronprinsens utsikt (mellom Retthelltjern og Kleivstua) tydelig se at det ble disig over Tyrifjorden idet dagslyset var i ferd med å ebbe ut og temperaturen sank.

02 Okt 2005

Siste rest av sommer ved Retthelltjern

Av Erik Unneberg

Retthelltjern ligger på Krokskogen, ca. 2,5 km øst for Kleivstua. Denne ettermiddagen i begynnelsen av oktober var det det behagelig varmt ved vannet. Sommerstid er det fint å bade her, mens hovedløypen mellom Kleivstua og Løvlia går forbi her om vinteren.

02 Okt 2005

Soterudhytta - mest kjent for skiløpere

Av Erik Unneberg

Soterudhytta er godt kjent for mange skiløpere, der den ligger rett syd for Tverrelva ved "Helårsløypen" langs Lomma fra By. For noen år siden var det skiføre her i midten av oktober! Om sommeren og høsten er det langt mindre trafikk forbi her.