Løypeskilt på Varingskollen

Dette løypeskiltet står like ved toppen av Varingskollen. Et uvanlig skilt som må ha hengt lenge på treet hvis man skal dømme etter hvordan treet har vokst ut over skiltet. Kan det ha hengt der siden 1960-tallet?

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

04 Nov 2005

Gammal tømmerhøggerkoie

Av Amund Rasten

I et av Oslomarkas mer hemmelighetsfulle områder ligger denne gamle tømmerhøggerkoia og vitner om gamle drifter på skauen. Alderen på koia er ukjent, men at den er gammel hersker ingen tvil om. Her har nok mange karer overnatta etter harde dager på skauen. Slike koier fikk ofte veldig betydningfulle navn, og vi har hørt om koier med navn som "frysihæl" o.l. Det er ikke tvil om disse koiene holdt en annen standard enn hva arbeidstilsynet tillater i dag!

18 Nov 2005

Løypebygging på Harestua

Av Amund Rasten |

Ny løype er på vei på Harestua. En ny forbindelsesløype fra Harestua skole via boligfeltet Furumo IV og videre opp til Furumo stasjon og til Harestua lysløype (løype 350) gir et flott utgangspunkt for folk på Harestua. Bildet viser gravemaskin ved Furumo stasjon.

15 Nov 2005

Løypearbeider ved Bislingen

Av Amund Rasten |

Løypa ned fra Bislingen, mellom Bislingen og Grønntjern, er i høst blitt utbedret med gravemaskin. Dette vil særlig merkes ved lite snø. Etter en gjennomgang med gravemaskin, er det viktig å så til med gress, for å pynte opp.