Utfartsparkeringa på Bruvoll

Utfartsparkeringa på Bruvoll er et populært og lett tilgjenglig alternativ om man skal ut i Marka. Hvorfor kjøre langt innover i skogen og måtte betale når man kan kjøre motorveg helt fram, og til og med parkere helt gratis her?

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

05 Mar 2006

Hadelandsdrapene

Av Amund Rasten

Hadelandsdrapene er blant de mest omtalte drapene i norsk krimhistorie. 22. februar 1981 ble to personer drept i det som viste seg å være et internt oppgjør i den nynazistiske organisasjonen «Norges Germanske Armé». I dag er det lite som minner om dramaet som utspant seg på denne brua inne i Gran almenning for 25 år siden. Mer om saken finner du på siden http://pub.tv2.no/nettavisen/innenriks/article566374.ece.

04 Mar 2006

Elger i solnedgang

Av Erik Unneberg |

Noen sekunder etter at elgene hadde krysset Sørkedalsveien nådde de skogkanten på vestsiden av veien. Men turen i den dype sneen var spesielt strabasiøs for den minste elgen, som måtte ha flere pauser underveis.

04 Mar 2006

Elgetur

Av Erik Unneberg |

To andre elger, kanskje var det en ku og kalven hennes (?), hadde stått en stund på østsiden av Sørkedalsveien, og etter at en annen elg hadde tatt turen og brøytet vei, fortsatte disse også over veien og over jordene i ferdigtråkket løype. Man kunne få assosiasjoner til hvite fjellvidder slik det så ut i den dype sneen i Sørkedalen.