Fra lysløypeanlegget i Marikollen

Marikollen er et flott utgangspunkt for langrennsløpere her i nord-østre hjørne av Østmarka. Herfra kan man gå innover mot Ramstadsjøen, Setertjernstua og videre innover. Bildet er fra en av lysløypesløyfene i Marikollen, som er preparert både for klassisk og fristil. Lysløypen er merket med påbudt løyperetning for å unngå kollisjoner og knall og fall.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

04 Mar 2006

Marikollen skianlegg en flott vinterdag i mars

Av Aina Grymyr

Iår har det vært utrolig flotte snøforhold i Østmarka. Det har ført til yrende aktivitet både på langrenn og alpint, og Marikollen i Rælingen kan tilby begge deler. Hoppbakke har de også, men den var ikke i bruk idag.

04 Mar 2006

Løvenstad - med Østmarkas nesthøyeste topp Bjønnåsen i bakgrunnen

Av Aina Grymyr

Herfra går det løyper inn til Sandbekkstua, Åmotdammen og videre innover i Østmarkas nordøstre hjørne. I denne delen ligger også fire av Østmarkas høyeste topper: Barlindåsen, Bjønnåsen (eller Bjørnåsen som den også kalles) som kan sees i høyre bildekant, Ramstadslottet og Hektnerhøgåsen. Ikke langt å gå inn til den nest høyeste toppen på 396 m.o.h. herfra.

04 Mar 2006

Nedsnødde ruiner ved Huldreheim

Av Aina Grymyr

Huldreheim var et gammelt jaktslott og fritidsbolig på en odde nordøst i Ramstadsjøen. Nå er bare ruinene igjen, og i vinter er de også delvis nedsnødd.