Ramstadsjøen sett fra Huldreheim

En flott vinterdag med masse snø i Østmarka der vi ser vestover, mot Setertjernstua. Bildet er tatt rett utenfor Huldreheim og ruinene etter et gammelt jaktslott og fritidsbolig på en odde nordøst i Ramstadsjøen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

04 Mar 2006

Fra lysløypeanlegget i Marikollen

Av Aina Grymyr

Marikollen er et flott utgangspunkt for langrennsløpere her i nord-østre hjørne av Østmarka. Herfra kan man gå innover mot Ramstadsjøen, Setertjernstua og videre innover. Bildet er fra en av lysløypesløyfene i Marikollen, som er preparert både for klassisk og fristil. Lysløypen er merket med påbudt løyperetning for å unngå kollisjoner og knall og fall.

04 Mar 2006

Marikollen skianlegg en flott vinterdag i mars

Av Aina Grymyr

Iår har det vært utrolig flotte snøforhold i Østmarka. Det har ført til yrende aktivitet både på langrenn og alpint, og Marikollen i Rælingen kan tilby begge deler. Hoppbakke har de også, men den var ikke i bruk idag.

04 Mar 2006

Løvenstad - med Østmarkas nesthøyeste topp Bjønnåsen i bakgrunnen

Av Aina Grymyr

Herfra går det løyper inn til Sandbekkstua, Åmotdammen og videre innover i Østmarkas nordøstre hjørne. I denne delen ligger også fire av Østmarkas høyeste topper: Barlindåsen, Bjønnåsen (eller Bjørnåsen som den også kalles) som kan sees i høyre bildekant, Ramstadslottet og Hektnerhøgåsen. Ikke langt å gå inn til den nest høyeste toppen på 396 m.o.h. herfra.