Snart solnedgang ved østre del av Åmotdammen

Åmotdammen er et stort L-formet vann i Østmarkas nordøstlige del. Det er kort å gå inn fra Løvenstad og Blystadlia, og i sørenden av vannet så har man fin utsikt til 2 av Østmarkas høyeste topper: Barlindåsen og Ramstadslottet. I 2006 så er det også en Skijeger'n o-post omtrent der dette bildet er tatt fra (fotografen jakter på disse postene i år...)

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

04 Mar 2006

Ramstadsjøen sett fra Huldreheim

Av Aina Grymyr

En flott vinterdag med masse snø i Østmarka der vi ser vestover, mot Setertjernstua. Bildet er tatt rett utenfor Huldreheim og ruinene etter et gammelt jaktslott og fritidsbolig på en odde nordøst i Ramstadsjøen.

04 Mar 2006

Fra lysløypeanlegget i Marikollen

Av Aina Grymyr

Marikollen er et flott utgangspunkt for langrennsløpere her i nord-østre hjørne av Østmarka. Herfra kan man gå innover mot Ramstadsjøen, Setertjernstua og videre innover. Bildet er fra en av lysløypesløyfene i Marikollen, som er preparert både for klassisk og fristil. Lysløypen er merket med påbudt løyperetning for å unngå kollisjoner og knall og fall.

04 Mar 2006

Marikollen skianlegg en flott vinterdag i mars

Av Aina Grymyr

Iår har det vært utrolig flotte snøforhold i Østmarka. Det har ført til yrende aktivitet både på langrenn og alpint, og Marikollen i Rælingen kan tilby begge deler. Hoppbakke har de også, men den var ikke i bruk idag.