Panorama fra Solobservatoriet

Panorama fra tårnet på solobservatoriet. Helt til venstre er Stoltpipern, foran på langs er Harestuvannet, foran Store-Skillingen. Tryvannstårnene er akkurat utenfor bildekanten.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

13 Mar 2006

Tappenbergkoia i Østmarka

Av Olav Harlem

En pust i bakken ved Tappenbergkoia som ligger sentralt til mellom Nordre Krokvann og Tappenbergvann i Østmarka naturreservat. Herfra går det scooterløyper videre innover i reservatet, mot bl.a Streifinn.

12 Mar 2006

Dramatikk ved Bøletjernet i Østmarka

Av Olav Harlem

I dalen ned fra Bøletjernet mot Støttumfjorden i indre del av Østmarka naturreservat var det dramatikk i går søndag. I de bratte bakkene fra sydenden av vannet falt en skiløper stygt og ødela skulderen. Det er ikke mobildekning her inne og langt fra folk. Torkild Kristoffersen, en av Skiforeningens "milslukere" var av de første som dukket opp der uhellet hadde skjedd. Han løp tilbake til Hellertjerna og fikk der mobilkontakt med legehelikopter som raskt kom til stede og fikk med pasienten til sykehus.

12 Mar 2006

Setertjernstua i Østmarka

Av Olav Harlem

Setertjernstua er et flott turmål fra bl.a. Losby, Marikollen og Flateby. Hytta har helgeåpent i vinstersesongen. Denne søndagen var forholdene helt optimale med sol, supert føre og noen få kuldegrader.