Brukbare løyper ved Lahaugmoen

Etter plussgrader om dagen og et betydelig antall kuldegrader om natten har løypene blitt harde og isete mange steder i Gjelleråsmarka. Dette har gjort scooterprepareringen vanskelig. Men her ved Lahaugmoen var ikke forholdene så verst der en del av løypene ligger litt på skyggesiden. Vi befinner oss her i ytterkanten av den tidligere leiren for Hærens Sanitet. Husene i bakgrunnen hørte til denne avdelingen, men er nå overtatt av nye eiere.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

23 Mar 2006

Lahaugmoen på nye hender

Av Erik Unneberg

For få år siden var det Forsvarets Sanitet som holdt til på Lahaugmoen. Nå har andre overtatt gård og grunn. Vi ser her inngangsporten som tidligere var godt bevoktet. Det røde huset til høyre fungerte som vakthus.

23 Mar 2006

Aftenutsikt fra Lahaugmoen

Av Erik Unneberg

Like ved den nedlagte militærleiren på Lahaugmoen var det i kveld fin utsikt over jordene og bebyggelsen i Skedsmo.

20 Mar 2006

Natten har senket seg over Stubberudtjern

Av Erik Unneberg

Stubberudtjern ligger 1 km (i luftlinje) fra Bunnefjordens sydvestre ende, og like sørvest for Bølerhytta. Det går skiløype hit fra Ottarsrud. Da bildet ble tatt var det helt mørkt, og stemningen kunne gi assosiasjoner til en vinterlig utgave av ”De dødes tjern”, den norske filmen fra 1958 som bygger på Bernhard Borges (André Bjerkes) roman fra 1942.