Fortsatt litt grønt i Tæruddalen

Selv om vi nærmer oss november har noen av løvtrærne i Tæruddalen fortsatt et grønnskjær. Og man trenger ikke gå langt for å finne grønt gress som fortsatt gror. Bildet er tatt rett ved der løyper og stier starter innover i Romeriksåsene. Utfartsparkeringsplassen har plass til over 100 biler, men den kan bli full på fine turdager. Til høyre for fotografen (så vidt utenfor bildet) har vi Tærudhallen, en fjellhall det er skiltet til fra Rv 120 ved Skedsmokorset. Elever som hører til skolen til venstre for fotografen (også så vidt utenfor bildet) er på vei over til hallen for å trene.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

24 Okt 2006

Tæruddalen - Romeriksåsenes innfallsport sydfra

Av Erik Unneberg

Det er fint å starte turen fra Tæruddalen hvis man har tenkt seg inn i Romeriksåsene fra sydsiden. Det er greit å parkere ved Tærudhallen, og det går både løype og sti nordover mot Høgsmåsan, Ringdalshytta og videre innover i Marka.

21 Okt 2006

Høst ved Gullsmeden

Av Aina Grymyr

Gullsmeden var et gammelt severingssted like ved Elvåga, men nå må rasten tas på en benk på kollen istedet. Det er fortsatt et populært turmål for Østmarkinger, både sommer som vinter.

19 Okt 2006

Eriksvann i fargerike omgivelser

Av Erik Unneberg

På en grå dag i Østmarka kunne terrenget ved Eriksvann vise seg frem i høstfarger.