Utsikt mot Semsvannet

Semsvannet ligger vakkert til i skillet mellom Vestmarka og Askers kulturlandskap. Bildet er tatt fra sørøst, og vi kan se Tveiter gård i bakgrunnen på den andre siden av vannet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

05 Sep 2007

Sensommer ved Gjellumvannet

Av Erik Unneberg

Høsten har ikke kommet riktig i gang ved Gjellumvannet. Det føltes i alle fall ikke slik i ettermiddag da solen skinte og varmet opp den klare septemberluften.

05 Sep 2007

Mye siv ved Gjellumvannets bredder

Av Erik Unneberg

Dette bildet er tatt fra sydenden av Gjellumvannet på en vakker septemberettermiddag. Det vokser godt med siv rundt vannet, og både takrør og dunkjevle er godt representert. Kanskje lurer det en og annen storgjedde rett utenfor sivbeltet i dette fiskerike vannet?

02 Sep 2007

Kampen sett fra høyden

Av Erik Unneberg

Fra åsene i vest har man god utsikt mot det tidligere serveringsstedet Kampen. Nå i begynnelsen av september er det fortsatt sommerfarger i landskapet rundt gården. Åsen bak Kampen er Danielshøgda, der man har trippelgrensen mellom Akershus (Bærum), Buskerud (Ringerike) og Oslo. Lenger mot nord (venstre på bildet) går Danielshøgda over i Vidvangsplatået, som når over 540 m.o.h. Her har vi Bærums høyeste punkt.