Morgenstund ved Retthelltjern

En time etter at dagslyset ble slått på, var det en rolig stemning ved Retthelltjern. I dette området av Krokskogen har høsten kommet langt nå, noe de nakne bjerketrærne understreker.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

26 Okt 2007

Utsikt mot Lushaugen, 812 moh.

Av Erik Unneberg

Oppe på Lushaugen finner vi Akershus' nest høyeste punkt (812,2 moh.), og i ettermiddag var det fin sikt bort til denne åsen som også ligger på grensen mellom tre kommuner. Bildet er tatt fra vest, et sted en drøy km unna. Til venstre i bildet ser vi litt av Lustjerna.

26 Okt 2007

Sen oktobersol over Finnskjeggholen

Av Erik Unneberg

Til tross for gråvær i de lavere partier av Hadeland, var det i ettermiddag flott høstvær med sol oppe i området ved Lygna. Selv om det var et par minusgrader i skyggen, var det ganske behagelig å være ute ved Finnskjeggholen som lå badet i sol.

22 Okt 2007

Nedover Krokkleiva

Av Erik Unneberg

Den gamle ferdelsveien Krokkleiva mellom Kleivstua og Sundvollen er fortsatt i brukbar stand for gående, men kjøretøyer vil nå ha problemer med å komme frem her. På en gråværsdag et godt stykke ut i oktober var det fra flere steder i kleiva utsikt mot Steinsfjorden, som her hvor vi ser Amundøya med Braksøya bakenfor.