Tyrifjorden sett fra Gjertrussen

Selv på en kald novemberonsdag var det flott utsikt fra Gjertrussen mot Tyrifjorden. Av øyene ser vi en stor del av Storøya til høyre i bildet, med Purkøya rett utenfor (nær bildets sentrum). Til venstre for denne har vi Geitøya, mens Frognøya ligger ganske midt i bildet, men nærmest ettermiddagssolen som i dag forgjeves prøvde å trenge gjennom skydekket.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

18 Aug 2007

Øståsen skiløyper har satt ut girokasse

Av Steinar Kjærnsrød

På Åstjern finner man "frivillig" giro for de som vil støtte løypekjøringen i området. Ja, det "snør ikke spor" her heller!

18 Aug 2007

Åstjern - sentralt på ruta Gjøvik - Oslo

Av Steinar Kjærnsrød

Hytteanlegget på Åstjern ligger rett i Gjøvik-Oslo løypa. Herfra er det litt stigning opp langs sydsiden av Høgkorset, så er man på Lygnaseter.

10 Nov 2007

Utsikt fra Bessliåsen mot Tjæregrashøgda

Av Erik Unneberg

Ved å rette blikket eller kameralinsen i sørøstlig retning fra Bessliåsen, ser man Tjæregrashøgda som ruver i venstre del av bildet. Midt i bildet finner vi Vensåsseter, som nå et godt stykke ut i november ligger i skygge om ettermiddagen. Hvis vi lar blikket falle mot høyre del av bildet, kan kanskje området ved Oslofjorden skimtes. Vi ser også at snekanonene har gjort en innsats i slalåmbakken (helt til høyre).