Desemberstemning på Bislingflaka

Skiforholdene kan være ganske forskjellige i ulike deler av Marka. I dag var det ikke skiføre i lavere strøk, men oppe på Bislingflaka var det fantastiske forhold og vinterdag så god som bare det. (Bildet er forøvrig tatt med et engangskamera (film) og digitalisert ved å fotografere papirbildet ved hjelp av et digitalt kompaktkamera.)

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

02 Des 2007

Tidlig vintereventyr på Bislingflaka

Av Erik Unneberg

Skiføret har kommet til de høyereliggende delene av Nordmarka. I dag var det spesielt fint oppe på Bislingflaka, som ligger over 600 m.o.h. Her oppe var det fint tørrsneføre. (Bildet er forøvrig tatt med et engangskamera (film) og digitalisert ved å fotografere papirbildet ved hjelp av et digitalt kompaktkamera.)

08 Des 2007

Fin-fine forhold på Gråseterveien

Av Erik Unneberg

Selv om det ikke er skiføre mange steder i Marka, er det gode muligheter på Gråseterveien. Litt isete ned ved Skrubbdal, men lengre innover var det flotte forhold både for klassisk og fristil, som her ved Fløyta.

08 Des 2007

Dramatisk himmel ved Vikseter

Av Tom Stensaker

En slik himmel er ofte vanlig i førjulstiden og kommer av vestlige vinder og fønvind, men i dag var det kuldegrader hele dagen og flotte skiforhold på Krokskogen.