Spor på Nibbitjern, - det er vinter (og snevær)

Når det igjen er spor på Nibbitjern er det vinter. Dette er et av de lumske småvannene i Marka. Strøm gjør at isen ofte er uttrygg i begynnelsen og slutten av skisesongen. Overvann er normalt. I deg var det snevær, et fint lite snedekke på isen og null overvann. (Men noen åpne bekker mot Løvlia)

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

02 Des 2007

Desemberstemning på Bislingflaka

Av Erik Unneberg

Skiforholdene kan være ganske forskjellige i ulike deler av Marka. I dag var det ikke skiføre i lavere strøk, men oppe på Bislingflaka var det fantastiske forhold og vinterdag så god som bare det. (Bildet er forøvrig tatt med et engangskamera (film) og digitalisert ved å fotografere papirbildet ved hjelp av et digitalt kompaktkamera.)

02 Des 2007

Tidlig vintereventyr på Bislingflaka

Av Erik Unneberg

Skiføret har kommet til de høyereliggende delene av Nordmarka. I dag var det spesielt fint oppe på Bislingflaka, som ligger over 600 m.o.h. Her oppe var det fint tørrsneføre. (Bildet er forøvrig tatt med et engangskamera (film) og digitalisert ved å fotografere papirbildet ved hjelp av et digitalt kompaktkamera.)

08 Des 2007

Fin-fine forhold på Gråseterveien

Av Erik Unneberg

Selv om det ikke er skiføre mange steder i Marka, er det gode muligheter på Gråseterveien. Litt isete ned ved Skrubbdal, men lengre innover var det flotte forhold både for klassisk og fristil, som her ved Fløyta.