Holtersaga - start og mål for rundløypa

Rundløypa starter på den andre siden av Åsveien til høyre for bygningen. Bildet er tatt fra sluttpartiet av løypa mot sør. Innkjøring til parkeringsplass rett til venstre for personen på bildet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

09 Des 2007

Spor på Nibbitjern, - det er vinter (og snevær)

Av Jørgen Fog

Når det igjen er spor på Nibbitjern er det vinter. Dette er et av de lumske småvannene i Marka. Strøm gjør at isen ofte er uttrygg i begynnelsen og slutten av skisesongen. Overvann er normalt. I deg var det snevær, et fint lite snedekke på isen og null overvann. (Men noen åpne bekker mot Løvlia)

02 Des 2007

Desemberstemning på Bislingflaka

Av Erik Unneberg

Skiforholdene kan være ganske forskjellige i ulike deler av Marka. I dag var det ikke skiføre i lavere strøk, men oppe på Bislingflaka var det fantastiske forhold og vinterdag så god som bare det. (Bildet er forøvrig tatt med et engangskamera (film) og digitalisert ved å fotografere papirbildet ved hjelp av et digitalt kompaktkamera.)

02 Des 2007

Tidlig vintereventyr på Bislingflaka

Av Erik Unneberg

Skiføret har kommet til de høyereliggende delene av Nordmarka. I dag var det spesielt fint oppe på Bislingflaka, som ligger over 600 m.o.h. Her oppe var det fint tørrsneføre. (Bildet er forøvrig tatt med et engangskamera (film) og digitalisert ved å fotografere papirbildet ved hjelp av et digitalt kompaktkamera.)