Kobberhaughytta

Kobberhaughytta eies av Den Norske Turistforening, og ligger vakkert til ved Kobberhaugtjern. Hytta har flott utsikt, og ligger fantastisk til rett under Kobberhaugene. Her er åpent fra onsdag til søndag kl 11-16 når det er skiføre, og i helgene hele året. Hytta har 20-30 senger, men det må bestilles plass på forhånd. Mona og Yngve Finkenhavn pluss tvillingene Marie og Emilie, pluss bikkja Stegg bor her og ønsker alle velkommen i en fantastisk peisestue, gode bakervarer og drikke. Stua har atmosfære og alltid varme i peisen, stearinlys og friske blomster på bordene. Akkurat nå har Tom Stensaker utstilling her og stiller ut 10 tegninger fra Jotunheimen. Velkommen!

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

10 Jan 2008

Katnoselva

Av Tom Stensaker

Katnoselva går alltid åpen her ved brua, der bilveien Katnosa-Sandungen passerer. Veien er et fint alternativ hvis man ikke ønsker å gå over åsen.

10 Jan 2008

Katnosløken

Av Tom Stensaker

Katnosløken er det første vannet vi kommer til etter nedkjøringen fra Katnostjern i løypa Sandungen-Katnosa. Dette er et av de kaldeste stedene i Marka, og i 1987 ble det målt -35 grader her.

10 Jan 2008

Katnosdammen

Av Tom Stensaker

Katnosdammen turisthytte en av de største ubetjente DNT-hyttene i Marka. Tidligere var dette damvokterbolig for Oslo Kommune.