Full vinter på Bislingen

Bislingflaka begynner nå å få ordentlige vinterforhold. Det lover bra - vi er jo tross alt bare i januar!

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

11 Jan 2008

Kikuttoppen

Av Tom Stensaker

Kikuttoppen sett fra Smalstrømmen, det smale sundet mellom Fortjern og Bjørnsjøen der Nordmarksveien passerer. Fortjern og Bjørnsjøen renner ut og inn i hverandre her ved Smalstrømmen. Tappes Bjørnsjøen, renner vannet fra Fortjern ut i Nordmarksvassdraget gjennom Smalstrømmen. Kikuttoppen er kanskje vakrest herfra med sin flotte siluett. Hakkloelva renner ut her, og det er nesten alltid åpent vann i Smalstrømmen og vanskelig å komme ut på ski her.

11 Jan 2008

Kobberhaughytta

Av Tom Stensaker

Kobberhaughytta eies av Den Norske Turistforening, og ligger vakkert til ved Kobberhaugtjern. Hytta har flott utsikt, og ligger fantastisk til rett under Kobberhaugene. Her er åpent fra onsdag til søndag kl 11-16 når det er skiføre, og i helgene hele året. Hytta har 20-30 senger, men det må bestilles plass på forhånd. Mona og Yngve Finkenhavn pluss tvillingene Marie og Emilie, pluss bikkja Stegg bor her og ønsker alle velkommen i en fantastisk peisestue, gode bakervarer og drikke. Stua har atmosfære og alltid varme i peisen, stearinlys og friske blomster på bordene. Akkurat nå har Tom Stensaker utstilling her og stiller ut 10 tegninger fra Jotunheimen. Velkommen!

10 Jan 2008

Katnoselva

Av Tom Stensaker

Katnoselva går alltid åpen her ved brua, der bilveien Katnosa-Sandungen passerer. Veien er et fint alternativ hvis man ikke ønsker å gå over åsen.