Gjennom nysneen i Bærumsmarka

Også i Bærumsmarka har det kommet mye nysne det siste døgnet, og det har blitt veldig fine forhold for skiløperne. Utover dagen kom også solen frem, og det var fint å kunne gå litt i løssneen her ved Sætermyra like ved Haslumseter.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

26 Jan 2008

Utvidelser på Finnerud

Av Torkel Kristoffersen

På Finnerud bygger de på for å få plass til flere gjester.

30 Jan 2008

Onkel Bloms hytte

Av Tom Stensaker

Hytta ligger ved Langtjern og eies av Løvenskiold, som leier den ut til Blom, derav navnet Bloms utsikt. Beliggenheten er unik og vakker ved sørenden av Langtjern, og skiløypa fra Langtjern til Vesleflåtan går rett forbi hushjørnet. Hytta er en gammel brakke, men alt rundt er så sjarmerende med den idylliske bekken. Dette er Bloms paradis, og han steller pent med uteområdet, og stedet er en pryd for øyet. Vi pleier å ta en appelsin her utpå vårparten og hører bekken klirre. Vi vet at det begynner å bråne i liene, mens vi fremdeles bare er i slutten av januar.

30 Jan 2008

Bloms utsikt mot Spålen

Av Tom Stensaker

Vi zoomer inn utsikten fra Bloms utsikt mot Spålen syd og ser Spålsbu ved Dammen, videre den tette skogen mellom Katnosa og Spålen. Vi skimter Katnosa i det fjerne og åsen til høyre er Kjerkeberget 629 moh og Oslos høyeste topp og grense mot Oppland fylke.