Setertjernstua

Setertjernstua er åpen hver søndag og her er det gudstjeneste kl 12 og servering etterpå når det er skiføre. Hytta ligger øverst i Badstudalen som går fra Geitsjøen til Sætertjern. Det er adkomst fra Marikollen og Losby og Badstudalen er et snøsikkert område.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

05 Feb 2008

Eriksvann fra sør

Av Tom Stensaker

Vi ser mot Eriksvann fra sør og scooterløypa er mye flottere enn stormaskinløypa langs land. Eriksvann ligger mellom Søndre Elvåga og Skjellbreia og er et typisk Østmarkavann som ligger nord/sør.

05 Feb 2008

Ragnar

Av Tom Stensaker

Ragnar Dybsjord er 77 år gammel og en av de største milslukerne i Marka. Vinteren 2006 gikk han 800 mil i Oslomarka på ski og han har besteget alle 2000 meter-toppene i Norge, og har i tillegg besteget flere av de høyeste toppene ute i verden. Her ser vi han ved Klokkerudveien i Østmarka.

04 Feb 2008

Katnosa gård

Av Tom Stensaker

Katnosa gård ligger ved Katnosa og er en Løvenskiold plass. Det er ikke fastboende her, men husene leies ut til feriebruk. Siste fastboende her var Petter og Anne Biong, de bodde her fra 1980 til 1990. Petter er løypebas for Skiforeningen og preparerer løypene i dette området. Beliggenheten er vakker og særlig i dag i et eventyrlig vinterlandskap. Den rødmalte plassen, den hvite snøen og den blå himmelen er også Norge i rødt, hvitt og blått. Vi blir litt nasjonalistiske slike dager for det er så vakkert og "Norsk".