Sørskogen

Sørskogen er en av Lillomarkas få plasser og absolutt den vakreste. Her er det servering i helgene og det er Atle Sørskogen som eier stedet og er vokst opp her. Han har for lengst flyttet ned til bygda og stedet ligger ubebodd. Sørskogen er en av Lillomarkas perler og er kultur som vi må ta vare på og hvem vet kanskje flytter det folk tilbake til Sørskogen. Stedet ligger der å bare venter på deg og meg.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

09 Feb 2008

God gammeldags vinter i Lillomarka

Av Tom Stensaker

Vakre hvite skogsområder og skikkelig eventyrstemning mellom Vennervann og Sørskogen i Lillomarka. Vi må klype oss litt i armen så vi skjønner at vi ikke drømmer for dette er jo akkurat som i gamle dager med masse snø også i lavere områder.

09 Feb 2008

I scooterspor over Ingjerdsbrenna

Av Erik Unneberg

Flere av scooterløypene på Krokskogen er nå kjørt opp, og en av de fineste er løypen fra Kampevaddammen over Ingjerdsbrenna og videre til Grenadertraseen mellom Fjellseter og Løvlia. Vi kan vel være enige om at himmelen var blå i dag?

09 Feb 2008

Vinterstemning i Lillomarka

Av Tom Stensaker

Så fantastisk er det lenge siden det var i Lillomarka, her fra løypa Grisputten-Sørskogen. Flott preparering av Friluftsetaten i Lillomarka som preparerer hele Lillomarka.