Else

Denne Milslukeren traff vi på Trehørningen, hun heter Else Kolflaath og er "Milslukerdronninga" i Marka. Hun går ca 300-400 mil på ski i marka hver vinter og sykler nesten 1000 mil når hun ikke går på ski. Vi treffer henne titt og ofte og hun elsker å gå fra Skansebakken-Ringkollen-Skansebakken i helgene. Men hun liker også å gå fra Skar-Kikut-Katnosa og tilbake.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

17 Feb 2008

Trehørningen

Av Tom Stensaker

Plassen Trehørningen sett fra Askeren. Den idylliske plassen ligger mellom Langvann og Trehørningen og her bor Gunnar Løkken og kona, Gunnar jobber i skogen for Løvenskiold. Før i tiden var det servering her på Trehørningen og veien går rett gjennom tunet og både syklister og skiløpere savner serveringen.

15 Feb 2008

Tung bør å bære for lite uthus i Sinnerdalen

Av Tom Stensaker

Dette lille uthuset til Sinnerdamhytta ser svært nedtynget ut og formelig tigger om at noen fjerner denne børen som er tung å bære selv for et lite tømmerhus. 150 cm med snø måler vi ved Sinnerdammen og her vil det nok ligge snø til langt ut i mai.

15 Feb 2008

Sinnerdamshytta

Av Tom Stensaker

Sinnerdamshytta ligger ved Sinnerdammen og er en DNT ubetjent hytte i Spålen Landskapsvernområde. Dette er en av de minste ubetjente hyttene i Marka og et sjarmerende sted selv om sola ikke når frem her så ofte. Scooterløypa mellom Sinnera og Spålen går rett forbi hytta.