Stålmyrene

Stålmyrene ligger mellom Måsjøen og Stryken og området er typisk for Nordmarka øst med myrer og furumoer og ligner veldig på Krokskogen. Vi befinner oss i løypa mellom Stålmyrene og Mago, dette er en scooterløype som går fra Trehørningen til Stålmyra og den er svært sjarmerende.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

17 Feb 2008

Else

Av Tom Stensaker

Denne Milslukeren traff vi på Trehørningen, hun heter Else Kolflaath og er "Milslukerdronninga" i Marka. Hun går ca 300-400 mil på ski i marka hver vinter og sykler nesten 1000 mil når hun ikke går på ski. Vi treffer henne titt og ofte og hun elsker å gå fra Skansebakken-Ringkollen-Skansebakken i helgene. Men hun liker også å gå fra Skar-Kikut-Katnosa og tilbake.

17 Feb 2008

Trehørningen

Av Tom Stensaker

Plassen Trehørningen sett fra Askeren. Den idylliske plassen ligger mellom Langvann og Trehørningen og her bor Gunnar Løkken og kona, Gunnar jobber i skogen for Løvenskiold. Før i tiden var det servering her på Trehørningen og veien går rett gjennom tunet og både syklister og skiløpere savner serveringen.

15 Feb 2008

Tung bør å bære for lite uthus i Sinnerdalen

Av Tom Stensaker

Dette lille uthuset til Sinnerdamhytta ser svært nedtynget ut og formelig tigger om at noen fjerner denne børen som er tung å bære selv for et lite tømmerhus. 150 cm med snø måler vi ved Sinnerdammen og her vil det nok ligge snø til langt ut i mai.