Mellom Sandbekkmana og Rolighaugen

Mellom Vesle Sandungen og Spålen går skiløypa over et av Markas vakreste høydedrag, med flere åpne myrpartier som gir en slags fjellfølelse. Rundt oss ligger Fagerliflaka, Rolighaugen, Sandbekkmana og Høgflaka. Bildet er tatt mot sørøst, mellom Rolighaugen og Sandbekkmana.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

17 Feb 2008

Sandbekkhytta

Av Lise Henriksen

Bratt opp for Sandbekkvika i Vesle Sandungen ligger Sandbekkhytta, ved den koselige løypa som går nordvestover til Spålen. Fra hytta gjenstår en god stigning før man er oppe på de åpne, vakre høydedragene mellom Sandbekkmana og Rolighaugen. Rart å tenke på at vi så langt inne i Nordmarka fremdeles befinner oss i Oslo kommune; lengst nord riktignok, på grensen mot Ringerike.

26 Feb 2008

Trening med hodelykt

Av Torkel Kristoffersen

Føremeldingen meldte skiføre i Elvelia. Mange tok en kveldstur der. Skigruppa i Bødalen benyttet kvelden til Skøytetrening og instruksjon.

24 Feb 2008

Morgenutsikt fra Løvlia

Av Erik Unneberg

Idet månen forsvant bak en av åsene vest for Løvlia, var også tåken i ferd med å forsvinne. Himmelen fikk et rødskjær da solen var på vei opp. Det ser ut til å bli en fin dag på Krokskogen. Bildet, som er satt sammen av 5 eksponeringer, er tatt fra verandaen i 2. etasje på Løvlia i sørvestlig retning