Makeløse Lyseren i motlys

Nyttårsaften 2007 vartet Lyseren opp med den nydeligste skøyteis. Og vi skøytet Lyseren rundt i strålende sol. Bildet er tatt sørover fra ca. Svinestangen på vestsiden av vannet, omtrent på grensen mellom Enebakk og Spydeberg. Lyseren er et makeløst vann for skøytegåing. Her var det fine skøytemuligheter store deler av januar 2008, og også så sent som 6.mars.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

31 Des 2007

Så seiler vi på Lyseren

Av Lise Henriksen |

Skøyteferden går nordover mektige Lyseren på blank stålis med små flekker med fokksnø innimellom. Mens vi "seiler" av gårde på langturskøytene, ser vi mot gårdene Vestre Brevik og Nordre Brevik (til høyre).

15 Mar 2008

Rajebråthytta ønsker deg velkommen

Av Tom Stensaker

Flotte forhold ved Rajebråtan i dag med nypreparerte løyper på alle veiene i området Svartbekken, Tverrsjøen, Bislingen og Stryken. Her er det kommet fra 5-10 cm kram nysnø den siste uken, og det er flotte forhold overalt. Rajebråtan er åpen i palmehelgen, og det er Harestua Idrettslag som driver servering her. I dag tittet endelig solen frem, og det var påskestemning i solveggen der vi inntok en god lunsj, før vi gikk tilbake samme vei vi kom til Frognerseteren. Flotte forhold hele veien, men best nord for Kikut. God palmehelg i skisporet !

14 Mar 2008

Førstemann i sporet

Av Petter Biong

Hallvard Kauserud er en ivrig og entusiastisk skiløper som ofte er første mann i løypa, selv om forholdene er litt krevende er han alltid like blid og fornøyd.