Ellen og Ragnar (Milslukere)

Ellen Hernes og Ragnar Thon på Lauvliflaka. Paret har hytte ved Løvlia og hver helg går de turer til Katnosa og Tverrsjøen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

17 Mar 2008

Fjellstadhytta i Hadelandsåsene

Av Torkel Kristoffersen

Det var tidligere servering på Fjellstadhytta, men iflg lokalkjente har dette opphørt. Hytta ligger like ved Risbakkvegen og det er vinterbrøytet parkering rett ved hytta. Løype 487 fra Sagvollstallen passerer rett forbi.

17 Mar 2008

Lygnatur

Av Torkel Kristoffersen

Resept for Lygnatur: Tog til Jaren Kr. 129,-. Stasjonsmesteren på Jaren skaffer drosje. (Topp service fra NSB). Drosje til Lygnaseter Kr. 177,-. Dette gir en perfekt påskedag i skisporet.

19 Mar 2008

Kikutstua fra Bjørnsjøen

Av Tom Stensaker

Kikutstua i hjertet av Nordmarka tar i mot skiløpere hele Påsken og er oppe fra kl 11-17. Stua eies av Skiforeningen og vertskap er Ane Moe og Knut Arne Løyte med barna Ask og Tor. De har drevet Kikutstua i over 10 år og gleder seg til utbygging av stua som settes i gang i 2009. Det skal bygges et tilbygg der Kikinn ligger i dag med ny peisestue, selvbetjening, toaletter, nytt kjøkken i første etasje og soverom , vaskerom med dusjer og badstue med utsikt over Bjørnsjøen i andre etasje.