Hyggelig møte ved Delebekken

Her langs Delebekken traff vi på Ragnar Dybsjord som var ute på langtur fra Frognersetra-Kikut-Tømte-Gørja-Kikut-Frognersetra ca. 60 km på tungt sugende føre, men han har ca. 450 mil i beina så langt i vinter og håper på godt over 500 mil før han legger bort skiene og starter padlesesongen i Oslofjorden. Ragnar blir 78 år og er en av de største milslukerne i Marka og går fremdeles turer på 80-90 km på en god dag. Vi ønsker han fortsatt lange og flotte vårturer i Marka.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

11 Apr 2008

Flotte forhold ved Gryta

Av Tom Stensaker

Ved Gryta en liten putt mellom Holmetjern og Delebekken er det løypekryss mot Gørja og Delebekken. I dag var det flott preparert fra Delebekken til Finntjern ved Tømte forbi Gryta og vi anbefaler å starte fra Movann-Tømte-Holmetjern-Delebekken-Gørja-Kikut, her ble det preparert for klassisk og fristil hele veien i går og det er flotte forhold med fra 80-100 cm snø. God tur !

11 Apr 2008

Gryta ved Holmetjern

Av Tom Stensaker

Ved Gryta, en liten putt mellom Holmetjern og Delebekken, er det løypekryss mot Gørja og Delebekken. I dag var det flott preparert fra Delebekken til Finntjern ved Tømte forbi Gryta og vi anbefaler å starte fra Movann-Tømte-Holmetjern-Delebekken-Gørja-Kikut, her ble det preparert for klassisk og fristil hele veien i går og det er flotte forhold med fra 80-100 cm snø. God tur!

11 Apr 2008

Det KAN være trøblete å finne stien…

Av Erik Unneberg |

I området ved Oppkuvvannene er det mye sne nå, noe sommerskiltene lider under!