På strykende aprilføre

Mange varmegrader i luften, men oppe på Løvliflakene er det meget fine forhold. I dette området var snedybden i dag 130 cm.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

11 Apr 2008

Skimuligheter fra helt nede ved Skansebakken

Av Erik Unneberg |

I formiddag var det mulig å gå på ski mot Gråseterveien helt nede fra parkeringsplassen, siden løypemaskinen hadde kjørt her i dag. Men senere på dagen var det blitt betydelig våtere her.

11 Apr 2008

Hyggelig møte ved Delebekken

Av Tom Stensaker

Her langs Delebekken traff vi på Ragnar Dybsjord som var ute på langtur fra Frognersetra-Kikut-Tømte-Gørja-Kikut-Frognersetra ca. 60 km på tungt sugende føre, men han har ca. 450 mil i beina så langt i vinter og håper på godt over 500 mil før han legger bort skiene og starter padlesesongen i Oslofjorden. Ragnar blir 78 år og er en av de største milslukerne i Marka og går fremdeles turer på 80-90 km på en god dag. Vi ønsker han fortsatt lange og flotte vårturer i Marka.

11 Apr 2008

Flotte forhold ved Gryta

Av Tom Stensaker

Ved Gryta en liten putt mellom Holmetjern og Delebekken er det løypekryss mot Gørja og Delebekken. I dag var det flott preparert fra Delebekken til Finntjern ved Tømte forbi Gryta og vi anbefaler å starte fra Movann-Tømte-Holmetjern-Delebekken-Gørja-Kikut, her ble det preparert for klassisk og fristil hele veien i går og det er flotte forhold med fra 80-100 cm snø. God tur !