Mye snø på Dammyra 11. april 2008

I likhet med mange andre steder på Krokskogen er det også mye sne ved løypekrysset på Dammyra. Løypeskiltet stikker nå betydelig kortere opp fra sneen enn i en normal vinter. Og vi har passert påske med et par uker...

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

11 Apr 2008

På strykende aprilføre

Av Erik Unneberg |

Mange varmegrader i luften, men oppe på Løvliflakene er det meget fine forhold. I dette området var snedybden i dag 130 cm.

11 Apr 2008

Skimuligheter fra helt nede ved Skansebakken

Av Erik Unneberg |

I formiddag var det mulig å gå på ski mot Gråseterveien helt nede fra parkeringsplassen, siden løypemaskinen hadde kjørt her i dag. Men senere på dagen var det blitt betydelig våtere her.

11 Apr 2008

Hyggelig møte ved Delebekken

Av Tom Stensaker

Her langs Delebekken traff vi på Ragnar Dybsjord som var ute på langtur fra Frognersetra-Kikut-Tømte-Gørja-Kikut-Frognersetra ca. 60 km på tungt sugende føre, men han har ca. 450 mil i beina så langt i vinter og håper på godt over 500 mil før han legger bort skiene og starter padlesesongen i Oslofjorden. Ragnar blir 78 år og er en av de største milslukerne i Marka og går fremdeles turer på 80-90 km på en god dag. Vi ønsker han fortsatt lange og flotte vårturer i Marka.