Kjølvegen ved Blokkhus

Bildet er tatt av Kjølvegen/Høgkorsvegen ved parkeringsplassen ved Blokkhus. Vegen går ned til Einavoll og er vinterstengt. Det gjør at vegen blir preparert av Øståsen skiløyper til å bli en ypperlig treningsløype for fristil. Parkeringsplassen er ryddet hele vinteren og mange velger Blokkhus som utgangspunkt for skiturer til Lygna eller Åstjern.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

15 Apr 2008

Enorme snømengder, 215 cm 12 april.

Av Tom Stensaker

Vi befinner oss på toppen av Villmannsdalen før det går ned til Oppkuvvann. Her har vi tommestokken til venstre på merkestokken som er 3 meter høy og den måler fortsatt 200 cm og har sunket 15 cm fra lørdag da den viste 215 cm som er høyeste snødybde målt i år altså 12 april.

15 Apr 2008

Mye snø ved Langtjern

Av Tom Stensaker

Vi er på vei opp til Langtjern og her oppe måler vi over to meter snø i dag og det fortsetter å snø. Merkestokken på bildet er 3 meter høy og bare drøye metern stikker opp av snøen. Det er mange år siden vi opplevde slike snømengder i Marka og vi blir nesten litt religiøse når vi går her og opplever så store snømengder.

12 Apr 2008

Linken sett fra skiløypa

Av Steinar Kjærnsrød

Der løype 489 mellom Hengedyhaugen og Åstjern når sitt høyeste punkt, ser du "Linken" rett syd for deg. I dag riktig nok i tåke og snødrev ..