Vakker kveldstund ved Kobberhaugmyra

Kobberhaugmyra en sen aftenstund med lav sol og løypene frosser til etter en flott vårdag med 10 varmegrader. Og slik skal det bli fremover helt til neste uke med kalde netter og varm vårsol om dagen og det vil bråne i bare lier. Så kom dere ut folkens og opplev Vårskiløpingens gleder før skiføret forsvinner, om en ukes tid er det slutt på skiføret her ved Kobberhaugmyra. God tur !

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

16 Apr 2008

Vårføre ved Pershusvann

Av Helge Naarstad |

Pershusvann er i ferd med å gå opp og vi fant det lurest å snu her

11 Apr 2008

Kjølvegen ved Blokkhus

Av Rune Resset

Bildet er tatt av Kjølvegen/Høgkorsvegen ved parkeringsplassen ved Blokkhus. Vegen går ned til Einavoll og er vinterstengt. Det gjør at vegen blir preparert av Øståsen skiløyper til å bli en ypperlig treningsløype for fristil. Parkeringsplassen er ryddet hele vinteren og mange velger Blokkhus som utgangspunkt for skiturer til Lygna eller Åstjern.

15 Apr 2008

Enorme snømengder, 215 cm 12 april.

Av Tom Stensaker

Vi befinner oss på toppen av Villmannsdalen før det går ned til Oppkuvvann. Her har vi tommestokken til venstre på merkestokken som er 3 meter høy og den måler fortsatt 200 cm og har sunket 15 cm fra lørdag da den viste 215 cm som er høyeste snødybde målt i år altså 12 april.