På toppen av "vår verden".

På toppen av "vår verden" ligger Kobberhaughytta som et "Himmelslott" så utrolig vakkert ligger hun der oppe på haugen og ser ned på oss og for oss er hun som en magnet som tiltrekker oss og vi bare må opp dit å sette oss i solveggen og se sola forsvinne bak Heikampen. Først da kan vi ta kvelden og rusle hjemover.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

16 Apr 2008

Vakker kveldstund ved Kobberhaugmyra

Av Tom Stensaker

Kobberhaugmyra en sen aftenstund med lav sol og løypene frosser til etter en flott vårdag med 10 varmegrader. Og slik skal det bli fremover helt til neste uke med kalde netter og varm vårsol om dagen og det vil bråne i bare lier. Så kom dere ut folkens og opplev Vårskiløpingens gleder før skiføret forsvinner, om en ukes tid er det slutt på skiføret her ved Kobberhaugmyra. God tur !

16 Apr 2008

Vårføre ved Pershusvann

Av Helge Naarstad |

Pershusvann er i ferd med å gå opp og vi fant det lurest å snu her

11 Apr 2008

Kjølvegen ved Blokkhus

Av Rune Resset

Bildet er tatt av Kjølvegen/Høgkorsvegen ved parkeringsplassen ved Blokkhus. Vegen går ned til Einavoll og er vinterstengt. Det gjør at vegen blir preparert av Øståsen skiløyper til å bli en ypperlig treningsløype for fristil. Parkeringsplassen er ryddet hele vinteren og mange velger Blokkhus som utgangspunkt for skiturer til Lygna eller Åstjern.