Vårføre, men flott!

Snart må vi ta av skiene i solhellingene opp mot Blankvannsbråten.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

18 Apr 2008

Kobberhaugene fra Abortjern

Av Tom Stensaker

Det er tidlig kveldstund ved Abortjern helt sør i vannet ser vi mot Kobberhaugene 526 moh. Denne flotte toppen er en av de mest markerte i Nordmarka Sør og utsikten er formidabel i alle retninger. Man når toppen best vinterstid på ski fra Kobberhaugtjern og bratt oppover. God tur !

18 Apr 2008

Sandungen med Kjerkeberget

Av Tom Stensaker

Her ved Sandungsdammen er det flott utsikt mot Kjerkeberget 629 moh og den høyeste toppen i Oslo. Bygrensen går ved Kjerkeberget og "at ingen hovedstad har maken" er vi enige i. I dag var det flotte forhold for skøyting tidlig på dagen, men husk at du går på eget ansvar og vær forsiktig ved utløp. Det var flere steder med åpent råk her sør i Sandungen i dag.

18 Apr 2008

Sandungskalven fra Kutangen

Av Tom Stensaker

Vi ser innover mot plassen Sandungskalven eller bare Kalven som Nordmarksfolk pleier å si. Plassen ligger vakkert til innerst i Sandungskalven ved foten av Revshammeren 620 moh litt nord for Kjerkeberget der grensen til Oslo går. Plassen ligger bare 1 km fra bygrensen og hører til Lunner kommune. Her bor Anne Volla Jensen og Gunnar Holt Nilsen, de leier stedet av Løvenskiold og Gunnar jobber for Løvenskiold. Anne er lærer på Harestua.