Øyangen

Øyangen sett fra løypa mellom Nysætra og Ringkollen. Ringkolløptraseen går her og det er panoramautsikt mot Øyangen, det største vannet på Krokskogen. Vannet er formidabelt og krydret med øyer og viker så langt øyet rekker. Det er mange hytter rundt Øyangen og absolutt ikke villmark, men allikevel det er vakkert å se det slik som i dag ovenifra Nysæteråsen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

19 Apr 2008

Vårføre, men flott!

Av Tom Ingebrigtsen

Snart må vi ta av skiene i solhellingene opp mot Blankvannsbråten.

18 Apr 2008

Kobberhaugene fra Abortjern

Av Tom Stensaker

Det er tidlig kveldstund ved Abortjern helt sør i vannet ser vi mot Kobberhaugene 526 moh. Denne flotte toppen er en av de mest markerte i Nordmarka Sør og utsikten er formidabel i alle retninger. Man når toppen best vinterstid på ski fra Kobberhaugtjern og bratt oppover. God tur !

18 Apr 2008

Sandungen med Kjerkeberget

Av Tom Stensaker

Her ved Sandungsdammen er det flott utsikt mot Kjerkeberget 629 moh og den høyeste toppen i Oslo. Bygrensen går ved Kjerkeberget og "at ingen hovedstad har maken" er vi enige i. I dag var det flotte forhold for skøyting tidlig på dagen, men husk at du går på eget ansvar og vær forsiktig ved utløp. Det var flere steder med åpent råk her sør i Sandungen i dag.