Flotte løyper

Fortsatt er det flotte skiforhold nord i marka, og i går ble løypene med utgangspunkt fra Svartbekken mot Bislingen, Gjerdingen og Tverrsjøen preparert.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

26 Apr 2008

Det våres i Nibbitjernskrysset

Av Kristian Kaspersen |

Det våres i Nibbitjernskrysset der løypa deler seg mot Løvlia og Stubdal. Fortsatt holder snemassene stand mot bekkens vårbrus, men snart må du ta en liten omvei for å passere. Her blir det bedre til neste sesong, Skiforeningen har allerede kjørt inn materialer til ny bru og vi gleder oss i denne hovedløypa fra Skansebakken over Oppkuven til Løvlia

24 Apr 2008

Svarttjernshøgda 717 moh.

Av Tom Stensaker

Svarttjernshøgda sett fra Trantjern. Toppen er majestetisk og et landemerke rundt Ølja. Dette er "Kongen" over alle topper i Oslomarka, og med sine 717 moh. rager den hele tolv meter høyere enn Helgehaugen, som er en god nummer to med 705 moh.

24 Apr 2008

Tverrsjøen

Av Tom Stensaker

Vi ser østover mot Tverrsjøen som ligger på tvers i motsetning til de fleste andre store vann som ligger på langs. Derav navnet på dette vakre vannet som er en del av Nordmarksvassdraget som ender som drikkevann for Oslo. Tverrsjøen er blitt Jevnakers svar på Sognsvann og rundt vannet er det tilrettelagt for handicappede og bomvei for allmuen.