Tid og sted for seljefløyte

Dette bildet er tatt ved Dælivann, på nøyaktig det samme stedet Christian Skredsvig hentet inspirasjon til sitt berømte maleri "Seljefløiten" (fullført 1889). Nå er også tiden inne for å lage seljefløyte selv. Tar du utfordringen? Se bilde nr. 2928 for instruksjon!

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

12 Mai 2008

Utsikt fra Gråmagan

Av Erik Unneberg

På en praktfull ettermiddag på Gråmagan 2. pinsedag var det behagelig å la blikket hvile utover mot Bærum og Oslo. I forgrunnen ser vi Dalbo gård med Dælivann sentralt plassert på bildet. Fornebo og litt av Oslofjorden skimtes oppe til høyre.

12 Mai 2008

Østlig blikk fra Gråmagan

Av Erik Unneberg

Utsikten fra bygdeborgen Gråmagen på Kolsås er meget god. Dette bildet er tatt mot øst. Den maigrønne åsen til venstre er Gardlaushøgda, og ser vi godt etter, finner vi Stein gård halvveis oppe i åsen. Nede til høyre har vi litt av Dalbo gård, og en liten snik av Dælivann har klart å komme med i høyre billedkant.

27 Mai 2007

I kajakk på Mosjøen

Av Lise Henriksen |

Mosjøen er 3,5 km lang fra nord til sør, og et nydelig vann å padle på, tett omsluttet som man er av Østmarkas karakteristiske natur. Kanoer kan leies på Vangen, eller man kan trille farkostene de tre kilometrene inn fra Bysetermosen til Rausjø, og starte der. Så har man både Rausjø, Mosjøen, Luttjern og Tonevann i en herlig jafs. Bildet er tatt fra speiderhytta "Pølsebua" mot sør.