På ski høst, vinter, vår og sommer i Marka

Tom Stensaker på ski ved Oppkuvbekken 7. juni og med denne sommerskituren har han gått på ski i Marka alle fire årstider fra første tur i fjor høst på rimen 7. november til 100 meter såle 7. juni, åtte av kalenderens måneder på ski i Marka og sammenhengende syv måneder.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

07 Jun 2008

En ekte sommerskiløper

Av Tom Stensaker |

Per Eivind Jortveit fra Asker hadde laget en løype på 65 meter ved Oppkuvvann og gikk en mil på denne snøen i dag 7. juni. Han hadde lagt på snø mellom en del snøfonner og så ut til å trives i løypa si.

19 Mai 2008

Skiløpere på barmark: Beatrice Lefrank og Inger Thommesen

Av Nina Didriksen

Sesongen var ikke over for alle, men i slutten av mai hadde de fleste av Markas milslukere tid til å sette fra seg skiene og møtes for en prat om sesongen som var. Og vinteren har som kjent vært flott i høyden, men heller "mørk" i Oslogryta. Her sees NN og Inger Thommesen.

19 Mai 2008

Skiløpere på barmark: Kristian Wiig og Ragnar Thon

Av Nina Didriksen

Sesongen var ikke over for alle, men i slutten av mai hadde de fleste av Markas milslukere tid til å sette fra seg skiene og møtes for en prat om sesongen som var. Og vinteren har som kjent vært flott i høyden, men heller "mørk" i Oslogryta. Her sees Kristian Wiig og Ragnar Thon.