Aurevann

Aurevann i Lillomarka er et av Lillomarkas vakreste vann med mange fine badeplasser. Vannet var før drikkevann, men ble for noen år siden frigjort og er i dag en perle for fiske og rekreasjon. Vannet ligger mellom Breisjøen og Lilloseter og det er mange fine stier til og forbi vannet. Bildet er tatt sør i en av vikene der det er flere flotte demninger. En hytte ligger nord i vannet, dette var før den kjente Borrebekks hytte og blir kalt Borrebekkhytta.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

10 Jul 2008

Høysommerkveld i Lommedalen

Av Erik Unneberg

Det hadde vært en varm, solrik dag i Lommedalen, selv om enkelte ettermiddagsskyer hadde vært på gjestevisitt. Ved 21-tiden denne flotte julikvelden var solen atter tilbake og kastet et skrått høysommerlys over landskapet. I bakgrunnen til venstre ser vi forøvrig Kolsåsbakken. Bildet er tatt like ved gården Burud.

10 Jul 2008

Bille

Av Tom Stensaker |

Den glinser svart og er ekkel, men billene har vel også en funksjon i Marka og denne her sto aldeles stille og nøt sola på stien ved Lortkulp.

10 Jul 2008

Lortkulp

Av Tom Stensaker

Ikke noe vakkert navn på et så idyllisk tjern som ligger ved lysløypa mellom Ullevålseter og Frognersetra der veien langs Sognsvann vest kommer inn på lysløypa. Vi står på en liten brygge på den andre siden av vannet der det er fint å bade og der vannliljene dupper i vannflaten.