Gopletjern

Fra Heggeliveien har vi flott utsikt ned til Gopletjern før vi når høyeste punkt på veien. Før i tiden lå det en hytte her nedenfor veien, i dag er det bare en grunnmur igjen av den første hytta til Ørretklubben. I dag har Ørretklubben hytte på Heggeliseter. Medlemmer av Ørretklubben har kjøretillatelse og rett til å fiske fra båt på Heggelivannene og Skamrek.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

16 Jul 2008

På sykkel til Tonevann

Av Eivind Molde |

Neida, det går ingen skogsbilvei til Tonevann. Men en fin sti knytter sammen Vangen og Røyrivann, og den går rett forbi her. Er man åpen for å trille sykkelen en times tid, er det jo fine veier å sykle på i begge ender av stien - mot Losby/Skårer i nord og Bysetermosan/Durud/Ytre Enebakk i sør.

16 Jul 2008

Fin gapahuk ved Bindingsvann

Av Eivind Molde

Man ser den ikke fra veien, men det står skilt som viser hvor den er (to kilometer fra Durud i retning Fjell). Gapahuken ligger fint til ned mot den sørlige delen av Bindingsvann.

15 Jul 2008

Stille og forlatt på Kølabonn

Av Eivind Molde

Det er helt stille her inne i dag - og det er ikke et menneske å se. Men kanskje flere får oppleve denne gamle markaplassen nå som veien er blitt skiltet for syklister? Vinterstid går det løyper over vollen. Før i tiden var det servering her i helgene.