Varm dag ved Østernvann

Med opp mot 32 grader enkelte steder i Bærum var det godt å søke seg til området ved Østernvann, som kunne skilte med 29 grader i skyggen. Vanntemperaturen var "mangeogtyve"; i alle fall var det så varmt i vannet i dag at det føltes lunkent.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

27 Jul 2008

Bading i Bogstadvannet

Av Erik Unneberg |

En guttegjeng hadde det fint i kveld med bading fra en av bryggene i Bogstadvannet. Andre badende prøvde seg også, litt nølende riktignok. Bildet er tatt i motlys fra Bogstad badeplass.

27 Jul 2008

Tenk om alle søndagskvelder var slik...

Av Erik Unneberg

Den siste søndagskvelden i juli bød på god temperatur både på land og i Bogstadvannet. Folk nøt finværet til langt på kveld her ved Bogstad badeplass.

19 Jul 2008

Tatt på fersken!

Av Erik Unneberg |

I skumringen hender det ofte at elgene sniker seg ut fra skogkanten og ut i åkeren for å smake på bondens kornprodukter. Denne elgen ble tatt på fersken i åkeren ved Dæli gård, ca. 600 meter sørøst for Østernvannsvingen. Paparazzifotografen stod ved Østernvannveien med en kraftig telelinse, 500 meter unna. Elgen var ikke lett å oppdage med en gang, for den lå nede i åkeren og drøvtygde med bare ørene stikkende opp over kornoverflaten. Men etter hvert reiste den seg opp og stirret nysgjerrig, spent eller årvåkent mot kameraet. Den så det nok ikke, men været helt sikkert at den ikke lenger var alene denne kvelden. Etter å ha stilt opp på noen bilder, snudde den seg og ruslet tilbake til skogen.