Med hest og vogn på Åstjern

Fredag svingte Anne-Lise Duaas innom Åstjern med to hester og selvlaget vogn. Hun startet sin ferd fra hjemstedet Tinn i Telemark, og etter å ha vært en runde opp til Averøya ved Kristiansund, nedover igjen via Vinstra, Torpa, Snertingdal, Kapp og Eina fikk de to Fjordingene beite inne på Åstjernsanlegget, mens kusken fikk seg både en matbit og et forfriskende bad i Åstjernet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

31 Jul 2008

Elger med næringsvett

Av Erik Unneberg |

Disse elgene har næringsvett, og de forsynte seg grovt fra åkeren ved Dæli gård på Grinijordene i kveld. Bildet er tatt fra Østernvannveien, rett syd for Østernvannsvingen.

30 Jul 2008

Bær ved skogsbilveien

Av Erik Unneberg |

Det var litt bær å finne langs skogsbilveien mellom Kringla og Sørkedalen skole i dag morges. I tillegg til multer og blåbær, var det også stedvis bra med markjordbær, men de ble fortært før kameraet kom frem…

30 Jul 2008

Trolsk morgenstemning ved Hauken

Av Erik Unneberg

Etter at det hadde lynt, tordnet og regnet kraftig i hele natt (til tross for at værmeldingen varslet pent vær), ble det et lettere skydekke over Hauken tidlig i dag morges. Bildet er tatt mot vest fra nordsiden av denne viken i Vesleflåten. Det er zoomet inn på en liten øy i vestenden av Hauken, og det var noe trolsk over stemningen, slik at tankene ble styrt mot Th. Kittelsens naturskildringer. Fotografen hadde egentlig tenkt å vise dette bildet i sort/hvitt, men syntes at resultatet ble for nifst.