Helskrudd salto i Østernvann

August ble innledet med en varm fredag, og en temperatur på 24 grader i Østernvann ble utnyttet av mange badende i dag. Men det er jo alltid noen som gjør det lille ekstra ut av badingen, slik denne dristige stuperen er et eksempel på. Han klatret opp i det gamle furutreet og lot det stå til. Bildet er tatt av det samme stupet, men i tre ulike faser av det.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

01 Aug 2008

Med hest og vogn på Åstjern

Av Rune Resset

Fredag svingte Anne-Lise Duaas innom Åstjern med to hester og selvlaget vogn. Hun startet sin ferd fra hjemstedet Tinn i Telemark, og etter å ha vært en runde opp til Averøya ved Kristiansund, nedover igjen via Vinstra, Torpa, Snertingdal, Kapp og Eina fikk de to Fjordingene beite inne på Åstjernsanlegget, mens kusken fikk seg både en matbit og et forfriskende bad i Åstjernet.

31 Jul 2008

Elger med næringsvett

Av Erik Unneberg |

Disse elgene har næringsvett, og de forsynte seg grovt fra åkeren ved Dæli gård på Grinijordene i kveld. Bildet er tatt fra Østernvannveien, rett syd for Østernvannsvingen.

30 Jul 2008

Bær ved skogsbilveien

Av Erik Unneberg |

Det var litt bær å finne langs skogsbilveien mellom Kringla og Sørkedalen skole i dag morges. I tillegg til multer og blåbær, var det også stedvis bra med markjordbær, men de ble fortært før kameraet kom frem…